hello

Garage- och industriportar

Vi levererar och monterar garage- och industriportar med hög kvalitet från Krokoms Portfabrik. Med deras utbud och egna tillverkning kan vi tillgodose både standardiserade mått och specialbeställda mått för just ditt ändamål.

Från Krokom till Västerbotten

Hög gedigen kvalitet till bra priser

Utbudet hos Krokoms Portfabrik lämpar sig både för dig som behöver en port till garaget hemma på tomten och till dig som behöver portar till den större industrilokalen.

Krokoms Portfabrik levererar bland annat Sveriges mest isolerade garageport i modellen Krokom 60. I deras sortiment finns även en industriport med 80 mm isolering. Båda alternativen är idealiska för användning i varmhållna garage och industrilokaler och båda har enastående bra isoleringsvärden.

Kostnadsfria hembesök

Vi kommer gärna ut och besöker din bostad eller din industrifastighet för att kunna göra en rättvis och bra bedömning över vilken portmodell som är bäst lämpad för just era ändamål. Därefter återkommer vi till dig med pris på porten i sig samt eventuell kostnad för montering av porten.

Vid antagen offert beställer vi porten från Krokom och när porten levererats bokar vi också in montage av porten tillsammans med dig som kund. Oftast brukar vi kunna montera porten inom 4 veckor från beställningsdatum.