hello

Nybos Byggtjänst

Vi finns nära dig som din lokala snickare och byggfirma i Bjurholm/Umeå med omnejd. Vi utför allt ifrån små projekt till nyproduktion av bostadshus. Kontakta oss när du vill förverkliga dina renoveringsdrömmar eller byggprojekttankar!

Vi älskar nöjda kunder

Vår ambition är alltid att du som kund ska känna dig mer än nöjd. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och idéer, samt att vi håller riktigt hög kvalitet i det vi gör och det sker utan ovälkomna överraskningar. För oss är nöjda kunder det bästa vi vet och vi förvaltar mer än gärna det förtroendet vi får av våra kunder att hjälpa dem med allt ifrån små projekt till stora drömmar.

Jag som startade Nybos heter Andreas och började med det 2010. Fram till hösten 2012 var jag själv i företaget men kunde anställa en kollega när frågan kom på tal och projekten blev allt fler. Kommande år tog det ännu mer fart och 2015 var vi redan sju medarbetare på Nybos. Vi har under åren breddat tjänsteutbudet och kompetenserna i företaget för att kunna utföra allt mer omfattande projekt med samma kvalitetsstämpel som vi alltid hållit. Idag är vi över tio personer i företaget och

I vår referenslista hittar man badrumsrenoveringar, nyproduktion av bostadshus, utbyggnader, köksinstallationer, butiksanpassningar, målning och tapetsering samt en hel del andra projekt. Vi trivs väldigt bra med det vi gör och vi trivs ännu bättre med att få förverkliga våra kunders drömmar och vi trivs som allra bäst när våra kunder är mer än nöjda med att ha anlitat oss.

Vi hälsar alla varmt välkomna att ta kontakt med oss på Nybos Byggtjänst!

medarbetare

Andreas Nyberg

VD

Mikael Frithiof

Verkstadschef & Mekaniker

Christian Vännman

Mekaniker & Maskinförare

Fredrik Karlsson

Snickare

Andreas Jonasson

Arbetsledare

Anders Sundling

Administratör

Markus Ovesson

Snickare

Jonatan Sandström

Snickare

William Gustavsson

Snickare

Fredrik Burström

Snickare

kontaktformulär

Behandling av personuppgifter (GDPR)

2 + 5 =