hello

Takbyte i Umeå med omnejd

Vi hjälper dig med takbyte när det är dags för det. Med vår breda och gedigna erfarenhet ser vi till att göra takbytet så smidigt som det bara är möjligt för dig som kund. När du tar offert från oss kan du dessutom känna dig trygg i att inga dolda kostnader tillkommer utan det pris du får är slutgiltigt.

Goda samarbeten ger gott resultat

För att kunna erbjuda våra kunder snabba och bra resultat utan ovälkomna överraskningar i vare sig kostnad eller resultat har vi etablerat goda samarbeten med leverantörer av takpapp, takpannor och plåt för att kunna göra processen effektiv och smidig för dig som kund.

På plats ser vi till att stanna tills arbetet är färdigt, med undantag om väderlek inte tillåter. Vi tar i mesta möjliga mån hand om skräp som uppstår från det gamla taket. Vi rekommenderar att du som kund rensar bort ägodelar från husväggar och ett par meter ut, för att undvika att det skadas eller blir smutsigt i samband med takbyte.

Nytt tak för ett stort lyft

Att byta tak låter stort och invecklat men det behöver inte göras komplicerat. Med god planering och bra förutsättningar i samarbetsled kan processen göras smidig och resultatet är både ett visuellt och funktionellt lyft för ditt hem.

Så här går det till:

  1. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök
  2. Vi lämnar detaljerad offert på kostnaden och arbetsinsats
  3. Du som kund väljer ifall offerten antas
  4. Om offerten antas planerar våra takläggare in projektet

Vårt arbetsmiljöansvar

När vi är på plats hos dig tar vi ansvar över arbetsplatsen, och det innebär att ni som boende eller som vistas kring arbetsplatsen INTE får beträda byggnadsställningar utan takläggares tillåtelse och översyn. Du som kund är varmt välkommen att meddela våra takläggare ifall det finns speciella önskemål i samband med att vi utför arbetet hos dig.